FelenaSoft Home | Contacts | Site Map
FelenaSoft Company

Xeoma este una dintre cele mai bune și cele mai populare software-ul în supravegherea video lume!

Xeoma este una dintre cele mai bune și cele mai populare software-ul în supravegherea video lume!

Obțineți soluție completă de supraveghere video cu principiul-construcție stabilite și o flexibilitate nelimitată. Ușor pentru non-tech-savvies, puternice pentru profesioniști. Perfect pentru ambele sisteme mici și întreprinderi de supraveghere video - până la 3000 de camere per server! Funcționează pe Windows, Mac OS, Linux, Android cu acces de la distanță complet + vedere la distanță de la orice dispozitive mobile (inclusiv iPhone).
Amintiți-vă cum va plăcut joci cu dvs. Constructii stabilit ca un copil? Cât de ușor a fost de a combina elemente simple ceea ce le face să crească treptat în ceva mai mare! Chiar mai ușor decât asta, acum puteți realiza cele mai complicate goluri de supraveghere video, datorită flexibilității de necrezut a acestui software de supraveghere video. Libertatea deplină de a alege în funcție de arhitectură modulară vizual si interfata user-friendly.

Auto-detectarea oricăror tipuri de camere - mai mult de 430 branduri sprijinit (analog, IP, webcam-uri USB, ONVIF H.264, H.265, MJPEG, MPEG4, PTZ, WiFi, Fisheye.) - Va face PC-ul si camera un gata să lucreze sistem de supraveghere out-of-the-box. Nici o instalare și nici un drept de administrator necesară. Detector de mișcare intelectuală cu logica avansate anti-fals-alarmă, alerte, mișcare declanșată sau programate (SMS, e-mail, apăsați notificări pentru Android, etc.), instantanee, vizualizare mișcare, modul / Stealth ascuns și mult mai mult! Imaginați-vă toate situațiile ai putea folosi în Xeoma!

Supraveghere video pentru Pro: configurare ușoară cea mai mare parte a camerelor, drepturile de acces comun, clustering rețea, de asemenea, de sistemul de operare fără coajă grafică, detector Probleme pentru monitorizarea stabil. Integrare usoara cu sisteme de automatizare acasă, backup automat pentru a FTP sau de stocare cloud, de urmărire PTZ, încorporarea de site-uri web. Module și analiză intelectuale - de exemplu posibilitatea de a crea propriul serviciu de cloud și vinde-l abonaților.

Gratuit OEM / rebranding.
Disponibil de 4 ore-Trial și versiunea gratuită, fără limitare în timp a utilizării, și Lite cu preț redus!
Economisi timp, nervi și bani cu acest software de supraveghere video! Descarcati-l acum GRATUIT!

Want to get Xeoma commercial license FOR FREE? Read our special offer!