FelenaSoft Home | Contacts | Site Map
FelenaSoft Company

Xeoma az egyik legjobb és legnépszerűbb szoftver a világon videó megfigyelő!

Xeoma az egyik legjobb és legnépszerűbb szoftver a világon videó megfigyelő!

Get teljes videó megfigyelő megoldás építési beállított elvét és korlátlan rugalmasságot. Egyszerű a nem-tech-savvies, erős a szakemberek. Tökéletes mind a kis és a vállalati videó megfigyelő rendszerek - 3000 kamerák egy szerverre! Működik a Windows, Mac OS, Linux, Android, teljes távoli hozzáférést + távoli kilátás a mobil készülékek (iPhone).

Ne feledje, hogyan élvezte az Ön építési beállítani, mint egy gyerek? Milyen könnyű volt, hogy összekapcsolják az egyszerű elemek így fokozatosan emelkedik valami nagyobb! Még egyszerűbb, mint hogy most tudod megvalósítani a legbonyolultabb videó megfigyelő célok köszönhetően hihetetlen rugalmasságát videó megfigyelő szoftver. Teljes választás szabadsága alapján vizuális moduláris felépítésű és felhasználóbarát felület.

Automatikus észlelése a típusú kamerákat - több mint 430 márka támogatott (analóg, IP, USB webkamerák, ONVIF. H.264, H.265, MJPEG, MPEG4, PTZ, Wi-Fi, Halszem) - teszi a számítógép és kamera egy készen áll a munka out-of-the-box felügyeleti rendszert. Nincs telepítés és nincs ilyen joga szükség. Szellemi mozgásérzékelő fejlett anti-vakriasztás logika, mozgás által vezérelt vagy ütemezett riasztások (SMS, e-mail, push bejelentéseket az Android, stb), pillanatfelvételek, mozgás megjelenítés, rejtett / lopakodó üzemmódban, és még sok más! Képzeljük csak el, minden helyzetben jól jönne Xeoma az!

Kamerával megfigyelt Előnyök: könnyű ömlesztett beállítását kamerák, közös hozzáférési jogok, hálózati csoportosítás, továbbá az OS nélküli grafikus shell, problémák detektor stabil felügyelet. Egyszerű integráció a domotiksysteme, automatikus biztonsági mentés FTP vagy felhő tárolás, PTZ követés, beágyazás weboldalakat. Szellemi modulok és analitika - például lehetőségét, hogy saját cloud szolgáltatást, és eladja azt az előfizetők számára.

Ingyenes OEM / névváltás.
Elérhető 4 órás tárgyalás-és Ingyenes változat időbeli korlátozás nélkül használják, valamint Lite kedvezményes áron!
Mentse el időt, az idegek és pénzt ezzel a videó megfigyelő szoftver! Töltse le most INGYENESEN!

Want to get Xeoma commercial license FOR FREE? Read our special offer!