FelenaSoft Home | Contacts | Site Map
FelenaSoft Company

Xeoma е един от най-добрите и най-популярния софтуер в света на видео наблюдение!

Xeoma е един от най-добрите и най-популярния софтуер в света на видео наблюдение!

Вземи цялостно решение за видео наблюдение със строителен зададена принцип и неограничена гъвкавост. Лесно за начинаещи, мощен за професионалисти. Перфектен за малки и корпоративни системи за видеонаблюдение - до 3000 камери на сървъра! Работи на Windows, Mac OS, Linux, Android с пълен отдалечен достъп + дистанционно гледка от всички мобилни устройства (включително Iphones).

Помните ли как се радваше играе с вашия строеж определя като дете? Колко лесно е да се комбинират прости елементи, което ги прави да расте постепенно в нещо по-голямо! Даже по-лесно от това, сега можете да реализирате своите най-сложните голове за видеонаблюдение, благодарение на невероятната гъвкавост на този софтуер за видео наблюдение. Пълен свобода на избор въз основа на визуалното модулна архитектура и лесен за употреба интерфейс.

Aвто-откриване на всякакви видове камери - повече от 430 марки поддържа (аналогови, IP, USB камери, ONVIF H.264, H.265, MJPEG, MPEG4, PTZ, WiFi, Fisheye.) - ще направи своя компютър и фотоапарат готов да работи система за наблюдение на вън-на-на-кутия. Не се изисква инсталация и не администраторски права. Детектор за движение с интелектуална разширено анти-фалшива аларма логика, движение, предизвикано или планирано сигнали (SMS, електронна поща, натиснете уведомления за Android, и т.н.), снимки, движение визуализация, скрити/стелт режим и много повече! Само си представете всички ситуации, които можете да използвате в Xeoma!

Видео наблюдение за плюсове: Лесен насипно настройка на камерите, споделени права за достъп, мрежово групиране, също и на OS без графична обвивка, Проблеми детектор за стабилна мониторинг. Лесна интеграция със системи за автоматизация на дома, автоматично архивиране на FTP или Cloud съхранение, PTZ проследяване, внедрени за уеб сайтове. Интелектуални модули и анализи - напр възможност да създадете свой собствен облак услуга и да го продават на абонатите.

Free OEM/ребрандиране.

Налични 4-часов-пробен и безплатен версия, без ограничение във времето от употреба, както и лайт с намалена цена!

Спестете си време, нерви и пари с този софтуер за видео наблюдение! Изтеглете го сега БЕЗПЛАТНО!

Want to get Xeoma commercial license FOR FREE? Read our special offer!